Teknoloji Transferi Uygulama ve Araştırma Merkezi

Ar-ge Maraton Hızlandırma Programı Bilgilendirme Etkinliği Gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu ve Ünye Meslek Yüksekokulu' nda OMÜ TTO ve YEDAŞ'ın sunumuyla öğrenci ve akademisyenlerin katıldığı bilgilendirme etkinliği gerçekleştirilmiştir. Etkinliğe ev sahipliği yapan Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Kürşat KORKMAZ, Ünye Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mustafa KIRCA ,Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Ergün YÜCESOY ve Ünye Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr.Gör. Onur DEMİRCİ'ye teşekkür ederiz.

Ar-Ge Maraton Hızlandırma Programı, OMÜ TTO ile YEDAŞ'ın birlikte yürüttüğü Üniversitemizin paydaşı olduğu Öğrenci,Akademisyen ve Start-Up'ların prototip seviyesindeki projeleri ile katılım sağlayacağı, Elektrik Dağıtım sektörüne yönelik Ar-Ge-İnovasyon fikirlerinin sunulacağı bir hızlandırma programıdır.

Program hakkında detaylı bilgi ve başvuru için linke tıklayabilirsiniz.

Eklenme Tarihi : 13-10-2022 17:50:18